سلام
من این برنامه رو در ویندوز 7 نصب کردم که در حین نصب ارور میدهد و بعد از ایگنور آن و تمام شدن نصب در برنامه هیچ کدام از کلید ها به طور صحیح نمایش داده نمی شوند و لیبل های عجیب غریب دارند لطفا راهنمایی کنید
error:C:\windows\system32\wininet.dll
an access violation occourred while copying the file
با سلام
دوست من ممکنه به علت فعال نبودن زبان فارسی در ویندوز 7 این مشکل برای شما پیش امده باشد.طبق پیوست زیر می تونید زبان فارسی را برای ویندوز 7 فعال نمایید
میهمانان و کاربرانی که حساب خود را فعال نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند. جهت ثبت نام اینجا را کلیک کنیدتا لینک ها را مشاهده کنید
البته تا چند روز اینده نسخه کامل نرم افزار رو برای دانلود قرار خواهم داد
با تشکر
حسین احمدی
دست شما درد نکنه مشکل آیکن ها حل شد و فارسی نشون میده ولی من برنا مه رو پاک کردم دوباره نصب کردم باز همون ارور بالا وقتی داره نصب میشه میاد و باید ایگنور کرد تا نصب کامل شه,این ارور تو محاسبات و نتیجه بارگذاری اشکال به وجود نمیاره؟
با سلام و تشکر از شما عزیز
امیدوارم در این روند موفق و موید باشید...
در صورت امکان از روشهای کاهش حجم در ارسال این نرم افزار استفاده نمایید...
دوستان از قسمت اعتبار در زیر آواتار برای دادن امتیاز استفاده نمایند... دوستان علاقمند به رشته عمران برای محبوبیت سایت در گوگل حتما بر روی +1 کلیک کنید...
پاك و شفاف باشيد همچون آب زلال...
میهمانان و کاربرانی که حساب خود را فعال نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند. جهت ثبت نام اینجا را کلیک کنیدتا لینک ها را مشاهده کنید